>>> Neka Vaša online prodavnica od sada radi za Vas! <<<

shadow
INdizajn Studio Banja Luka - e-commerce

Izrada online prodavnica (e-commerce)

Elektronska kupovina je budućnost poslovanja Vaše firme na Internetu. Mi Vam nudimo moderan dizajn online prodavnice sa funkcionalnim rješenjima koje će posjetioce Vašeg sajta pretvoriti u kupce i donijeti Vam profit.

Ako želite da unaprijedite poslovanje Vaše firme i povećate prodaju artikala, izrada online prodavnice i online prodaja su Vaš pravi korak. Online prodavnica će smanjiti troškove Vašeg poslovanja, poboljšati kontrolu nad prodajom, i stvoriti mogućnost da Vaše usluge ili proizvode ponudite cijelom svijetu.

INdizajn Vam nudi izradu jedinstvenog e-commerce rješenja i e-commerce web sajtove koji su prilagođeni Vašoj djelatnosti i poslovanju, a pritom su profesionalni, moderni, bezbjedni i jednostavni za korištenje. Kod nas zaista obavljate kompletnu uslugu, ukoliko nemate spreman materijal za sajt, mi možemo za Vas napisati tekst, skenirati i obraditi fotografije Vaših artikala, zakupiti domen i obezbjediti najkvalitetniji hosting.

Prilikom izrade svakog projekta cijeli naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rješenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Za sve sajtove koje mi dizajniramo dobijate besplatan MINI hosting paket, domen (za jednu godinu) i SEO optimizovan sajt koji će biti izuzetno dobro rangiran na Google pretraživaču.

Pošaljite nam email na info@indizajn.net ili na office@indizajn.net, pozovite nas na 066/765-710 ili popunite kontakt formu sa naslovom “Izrada web stranice” i mi ćemo Vam se javiti u roku od 24 sata.

Nema potrebe da lutate po moru sadržaja na internet pretraživačima, mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna, pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprijekorno funkcioniše.

Naša izrada podrazumijeva:

CMS sa manipulacijom proizvoda
jednostavan sistem za naručivanje
neograničen broj proizvoda
ocjene proizvoda
Izvještaji prodaje
više valuta
šifre proizvoda
SEO optimizacija

shadow

Prednosti online prodavnice:

dostupnost 24 sata
izbor različitih proizvoda na jednom mjestu
plaćanje kreditnom karticom ili pouzećem
ne zahtjeva mnogo zaposlenih radnika
širite tržište uz jako mala ulaganja
kućna dostava

shadow

Naruđžbe:

upravljanje korisnicima
automatska prijava nakon prve kupovine
automatizovano slanje emaila o narudžbi
modul za rukovanje narudžbama
kreiranje vlastitog načina plaćanja
kreiranje vlastite metode dostave
obaviještavanje klijenta o novim artiklima
popust za kupce

shadow

Izgradite svoju online prodavnicu sa nama!

Zakažite sastanak kako bismo diskutovali o Vašem projektu. Realizujte svoje ideje!

shadow
INdizajn Studio Banja Luka - ecommerce