Dobro došli na INdizajn web stranicu Sa nama na vrh Google-a Web dizajn - CMS, HTML5, CSS3... Logo dizajn - izgradnja vizuelnog identiteta Hosting - zakup prostora na serveru Domen - registracija domena SEO optimizacija - budite prvi na google-u PPC (Pay Per Click) - izgradnja PPC kampanje Održavanje Web sajta - ažuriranje i popravak web stranice Redizajn Web sajta - moderizovanje postojećeg sajta vCard dizajn - izrada online vizit kartice Naš hosting Vaš pravi izbor! "Mini" hosting paket Hosting koji Vam mi nudimo se može naručiti samo uz našu izradu sajta i u potpunosti će biti prilagođen potrebama Vašeg sajta, može se prilagođavati i mijenjati u budućem periodu u skladu sa izmjenama koje pravite. Naručite sajt i dobićete besplatan Vidi hosting pakete!

>>> Besplatan Domen, Hosting i SEO optimizacija <<<

shadow

Web Dizajn

INdizajn Vam nudi izradu web stranica u skladu sa savremenim standardima, visoko funkcionalne i grafički dizajnirane sajtove. Kod nas obavljate kompletnu uslugu, ukoliko nemate spreman materijal za sajt, mi možemo za Vas napisati tekst, fotografisati Vaše proizvode, skenirati i obraditi fotografije, zakupiti domen i obezbjediti najkvalitetniji hosting.

Prilikom izrade svakog projekta cijeli naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rješenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Ukoliko već znate, makar i otprilike, kakav sajt želite, napišite to u kontakt formi kako bismo mogli da procijenimo cijenu i rok izrade sajta.

Za sve sajtove koje mi dizajniramo dobijate besplatan MINI hosting paket, domen (za jednu godinu) i SEO optimizovan sajt koji će biti izuzetno dobro rangiran na Google pretraživaču.

Pošaljite nam email na info@indizajn.net ili na office@indizajn.net, pozovite nas na 066/765-710 ili popunite kontakt formu sa naslovom “Izrada web stranice” i mi ćemo Vam se javiti u roku od 24 sata.

Nema potrebe da lutate po moru sadržaja na internet pretraživačima, mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna, pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprijekorno funkcioniše.