>>> Besplatan Domen, Hosting i SEO optimizacija <<<

shadow
INdizajn Studio Banja Luka - WordPress CMS

Web Dizajn

INdizajn Vam nudi izradu web stranica u skladu sa savremenim standardima, visoko funkcionalne i grafički dizajnirane sajtove. Kod nas obavljate kompletnu uslugu, ukoliko nemate spreman materijal za sajt, mi možemo za Vas napisati tekst, fotografisati Vaše proizvode, skenirati i obraditi fotografije, zakupiti domen i obezbjediti najkvalitetniji hosting.

Prilikom izrade svakog projekta cijeli naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rješenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Ukoliko već znate, makar i otprilike, kakav sajt želite, napišite to u kontakt formi kako bismo mogli da procijenimo cijenu i rok izrade sajta.

Za sve sajtove koje mi dizajniramo dobijate besplatan MINI hosting paket, domen (za jednu godinu) i SEO optimizovan sajt koji će biti izuzetno dobro rangiran na Google pretraživaču.

Pošaljite nam email na info@indizajn.net ili na office@indizajn.net, pozovite nas na 066/765-710 ili popunite kontakt formu sa naslovom “Izrada web stranice” i mi ćemo Vam se javiti u roku od 24 sata.

Nema potrebe da lutate po moru sadržaja na internet pretraživačima, mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna, pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprijekorno funkcioniše.

INdizajn Studio Banja Luka - prilagodjeni dizajn