Izrada vizuelnog identiteta

Na pravom ste mjestu jer logo dizajn je naša specijalnost.

shadow
INdizajn Studio Banja Luka - izrada vizuelnog identiteta - logo dizajn
shadow

Zašto Vam je potreban logo?

  • Logo, logotip ili zaštitini znak, predstavlja vizuelni identitet Vaše fime.
  • Logo stvara snažan brend prepoznavanja i povezanost sa Vašom djelatnošću.
  • Navešće ljude da misle o Vašoj usluzi ili proizvodu čim ga vide.
  • Logotipi treba da predstavljaju kompanije i da budu prepoznatljivi za potrošače.
  • Logo prenosi profesionalizam i pomaže u izgradnji povjerenja.

Prilikom izrade svakog projekta cijeli naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rješenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Nakon izabranog idejnog rješenja, gradi se vizuelni identitet firme, knjiga grafičkih standarda ili knjiga brend identiteta. Dobro dizajniran logo prenosi poruku korisnicima i prvi je korak ka uspjehu svakog posla.

Zavisno od paketa mi Vam šaljemo varijante logo-a u jpeg formatu i vršimo doradu na “finalnom” logo-u. Krajnje dobijeni logo se isporučuje u željenom formatu (PSD, EPS, AI, SVG) i u varijanti za web korištenje i varijanti za štampu (razlika je u standardu za boje RBG boje za internet i CMYK boje za štampu).

Cijena izrade logotipa automatski se prilagođava vama i vašim potrebama, tako da možete odabrati karakteristike logotipa koji neće izići iz okvira vašeg budžeta.

Pošaljite nam email na info@indizajn.net ili na office@indizajn.net, pozovite nas na 066/765-710 ili popunite kontakt formu sa naslovom “Izrada logotipa” i mi ćemo Vam se javiti u roku od 24 sata.

Nema potrebe da lutate po moru sadržaja na internet pretraživačima, mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna, pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprijekorno funkcioniše.

Mi dizajniramo originalne i profesionalne logotipe, ne koristimo nikakve šablone, "cliparte" niti kopiramo tuđa rješenja za razliku od mnogih drugih koje možete pronaći na internetu!

shadow
INdizajn Studio Banja Luka - rgb cmyk