Izrada “V-Card” stranica

>>> Besplatan Domen, Hosting i SEO optimizacija <<<

shadow
INdizajn Studio Banja Luka - izrada vCard stranica

Web Dizajn - vCard

VCard je online vizit/biznis kartica, i smatra se jednim od najboljih i najpovoljnijih načina promovisanja pojedinaca, profesionalaca, biznisa uopšte i umetnika u digitalnom formatu. Elektronske biznis kartice su idealni online marketinški alati za Vaš biznis, možete ih koristiti prezentujući svoje poslovanje ili sebe prilikom apliciranja za posao!

Prevashodna namena vCard sajtova je da zamjene tradicionalne vizit kartice. Prednost “digitalizovane” vizit kartice, odnosno vCard sajta je proširivanje mogućnosti jer osim razmjene kontakt podataka sa potencijalnim klijentima, partnerima i poslodavcima, vCard Vam omogućava da imate kontakt formu, spisak i opis proizvoda ili usluga, portfolio, interaktivnu Google mapu itd.

V-Card web sajtovi su kreativna rješenja kako za pravna tako i za fizička lica koja imaju potrebu da na moredan način na internetu predstave sebe, svoju firmu ili delatnost kojom se bave.

INdizajn Vam nudi izradu V-card stranica u skladu sa savremenim standardima, visoko funkcionalne i grafički dizajnirane vCard sajtove. Kod nas obavljate kompletnu uslugu, ukoliko nemate spreman materijal za sajt, mi možemo za Vas napisati tekst, skenirati i obraditi fotografije, zakupiti domen i obezbjediti najkvalitetniji hosting.

Prilikom izrade svakog projekta cijeli naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rješenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Za sve sajtove koje mi dizajniramo dobijate besplatan MINI hosting paket, domen (za jednu godinu) i SEO optimizovan sajt koji će biti izuzetno dobro rangiran na Google pretraživaču.

Pošaljite nam email na info@indizajn.net ili na office@indizajn.net, pozovite nas na 066/765-710 ili popunite kontakt formu sa naslovom “Izrada vCard stranice” i mi ćemo Vam se javiti u roku od 24 sata.

Nema potrebe da lutate po moru sadržaja na internet pretraživačima, mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna, pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprijekorno funkcioniše.

INdizajn Studio Banja Luka - tim