Ukratko o nama

>>> Besplatan Domen, Hosting i SEO optimizacija <<<

shadow

Pođite sa nama na viši nivo!

INdizajn je dizajnerski studio koji se bavi izradom web stranica, V-card stranica, optimizacijom sajtova za internet pretraživače (SEO – Search Engine Optimization), izdavanjem hostinga i domena, kao i grafičkim dizajnom sa sedištem u Banja Luci. Tim čine mladi entuzijasti spremni da svoje ideje i kreativnost usmere na izradu jedinstvenih web sajtova.

Indizajn Vam nudi izradu web stranica u skladu sa savremenim standardima, visoko funkcionalne i grafički dizajnirane sajtove. Kod nas obavljate kompletnu uslugu, ukoliko nemate spreman materijal za sajt, mi možemo za Vas napisati tekst, fotografisati Vaše proizvode, skenirati i obraditi fotografije, zakupiti domen i obezbjediti najkvalitetniji hosting.

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu saradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Prilikom izrade svakog projekta cijeli naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rješenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.

Mi ćemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima i izraditi profesionalnu web stranicu po Vašim potrebama bilo da se radi o statičnim ili dinamičnim stranicama. Naše web stranice su modernog i atraktivnog izgleda i popraćene najnovijim trendovima.

Glavna prednost naših web stranica je optimizacija ili SEO Marketing koji dobijate kao gratis uz svaki naručeni web dizajn paket. Uz našu izradu web stranica dobijate još i besplatan MINI hosting paket i domen (za jednu godinu). Mi Vam nudimo vrhunski kvalitet po najpovoljnijim cijenama u regionu, ukažite nam Vaše povjerenje mi ćemo ga rado opravdati.

Uz izradu web stranica, zahvaljujući našem timu iskusnih grafičkih dizajnera u mogućnosti smo ponuditi formiranje ili redizajn kompletnog vizualnog identiteta Vašeg preduzeća.

Pošaljite nam email na info@indizajn.net ili na office@indizajn.net, pozovite nas na 066/765-710 ili popunite kontakt formu sa naslovom “Izrada web stranice” i mi ćemo Vam se javiti u roku od 24 sata.

Nema potrebe da lutate po moru sadržaja na internet pretraživačima, mi ćemo se pobrinuti za sve, od logo dizajna preko web dizajna, pa do hostinga i održavanja. Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprijekorno funkcioniše.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti tačne informacije o tome šta dobijate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.