Portfolio Category: Logo Dizajn

Specijalizovana ustanova za kontinuiranu zdravstvenu i palijativnu njegu.

shadow

Ako niste u prilici da posjetite grob svojih najmilijih, zapalite svijeću i donesete cvijeće Rajski Vrtovi će to uraditi za vas.

shadow

MESNICA kod ŽELJE je počela sa radom 1990 godine, Svojim odgovornim i predanim radom, šireći asortiman svoje robe, za kratko vrijeme postaje vodeća prodavnica za snabdijevanje potrošača svježim mesom i prerađevinama od mesa.

shadow

Kompanija je osnovana 2019. godine s ciljem čišćenja unutarnjih i vanjskih površina i održavanja higijene s prioritetom da vaš životni prostor bude ugodniji.

shadow

MM-KONSTRUKTOR vrši usluge građevinske djelatnosti sve na jednom mjestu, od temelja do krova. Projektovanje, građenje, izrada stolarije, savjetovanje i pomoć u opremanju objekta.

shadow

AAA – Anić Amazing Apartment je potpuno novi luksuzni objekat koji pruža maksimalan komfor i udobnost tjekom boravka. Urbani dizajn vrhunski opremljen po najnovijim standardima, ujedinjuje funkcionalnost, harmoniju i eleganciju.

shadow

Rent A Car PARK je sastavni dio Hotela “Park” Doboj, smješten u srcu Doboja, pored centralnog gradskog parka i predstavlja savršen izbor za goste koji posjećuju grad zbog posla i/ili odmora.

shadow

Premium Apartment Teslić je potpuno novi luksuzni objekat koji pruža maksimalan komfor i udobnost tjekom boravka. Urbani dizajn vrhunski opremljen po najnovijim standardima.

shadow

Rent Asistent d.o.o je agencija za posredovanje koja je nastala entuzijazmom dvije dugogodišnje prijateljice koje su udružile snage, znanje, vještine i dugogodišnje iskustvo rada u privredi i međunarodnim organizacijama.

shadow

Preduzeće Prizma Comerc d.o.o. je počelo sa radom još 1997. godine i od tada se bavi otkupom, preradom kao i plasmanom sekundarnih sirovina pretežno metalnog porijekla.

shadow