Portfolio Category: SEO optimizacija

Rent A Car PARK je sastavni dio Hotela “Park” Doboj, smješten u srcu Doboja, pored centralnog gradskog parka i predstavlja savršen izbor za goste koji posjećuju grad zbog posla i/ili odmora.

shadow

Premium Apartment Teslić je potpuno novi luksuzni objekat koji pruža maksimalan komfor i udobnost tjekom boravka. Urbani dizajn vrhunski opremljen po najnovijim standardima.

shadow

Udruženje je dobrovoljna, nevladina, humanitarna, društvena, vanstranačka, multietnička i neprofatibilna organizacija koja okuplja roditelje djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti, njihove porodice i prijatelje zainteresovane da učestvuju u radu ovog Udruženja.

shadow

OKOR je mlada firma osnovana 2017. godine od strane dva prijatelja iz Pule, njihova zajednička ljubav prema šumama stvorila je OKOR proizvod/nakit inspiriran prirodom.

shadow

Gagi Trans d.o.o. sa sjedištem u Banjoj Luci, ulica Branka Popovića 27a. pripada vodećim kompanijama koja se 19 godina bavi trgovinom i transportom naftnih derivata sa vlastitom infrastrukturom, terminalom goriva i TNG-LPG-a, na kojima se obavlja veleprodaja, kao i vlastiti transport (A/C).

shadow

Tomas Ćeranić je vlasnik i osnivač “Tomas Ćeranić Production”. Osnovano je 2000 godine, tada je počeo sa proizvodnjom elektroničkih petlji i bita. Nedugo zatim nakon svladavanja muzičkih instrumenata i pjevanja, otvorio je profesionalni muzički studo.

shadow

Branislav Pekez kao profisonalni igrač i kasnije kao Licencirani Fifa trener u dogovoru sa svojim sinom imali su ideju da budu kontakt osobe za sva bitna pitanja vaše profsionalne karijere i razvoja visokotalentovanih mladih igrača.

shadow

NOVAPROM Group d.o.o. zbog dugogodišnjeg iskustva, u ponudi ima visoko kvalitetne proizvode za centralno i podno grijanje, električne instalacije, armiranje, vrt i terasu.

shadow

Povjerenička kompanija, osnovana sa ciljem da pruži kompletnu administrativnu i konsultantsku uslugu za upravljanje preduzetničkom aktivnošću.

shadow

Rent Asistent d.o.o je agencija za posredovanje koja je nastala entuzijazmom dvije dugogodišnje prijateljice koje su udružile snage, znanje, vještine i dugogodišnje iskustvo rada u privredi i međunarodnim organizacijama.

shadow