Portfolio Category: Web Dizajn

Tomas Ćeranić je vlasnik i osnivač “Tomas Ćeranić Production”. Osnovano je 2000 godine, tada je počeo sa proizvodnjom elektroničkih petlji i bita. Nedugo zatim nakon svladavanja muzičkih instrumenata i pjevanja, otvorio je profesionalni muzički studo.

Branislav Pekez kao profisonalni igrač i kasnije kao Licencirani Fifa trener u dogovoru sa svojim sinom imali su ideju da budu kontakt osobe za sva bitna pitanja vaše profsionalne karijere i razvoja visokotalentovanih mladih igrača.

NOVAPROM Group d.o.o. zbog dugogodišnjeg iskustva, u ponudi ima visoko kvalitetne proizvode za centralno i podno grijanje, električne instalacije, armiranje, vrt i terasu.

Rent Asistent d.o.o je agencija za posredovanje koja je nastala entuzijazmom dvije dugogodišnje prijateljice koje su udružile snage, znanje, vještine i dugogodišnje iskustvo rada u privredi i međunarodnim organizacijama.

Sanja Lopandić, profesor engleskog jezika, ovlašteni sudski tumač i prevodilac, član Udruženja sudskih tumača Republike Srpske. Prevođenjem se bavi 22 godine, preko 7 hiljada prevedenih strana i 100+ zadovoljnih klijenata.

Auto Line poslovanje zasniva na uvozu i distribuciji auto kozmetike, auto opreme, kamionskog programa, kao i kompletnog programa tečnosti za autopraonice renomiranog Italijanskog proizvođača GICAR SPA.

Agencija NEŠO posreduje sigurno i kvalitetno. Svojim klijentima nudi svu potrebnu uslugu pri prodaji odnosno kupovini nekretnina, od prezentacije do pronalaženja nekretnina. Provjerava sve pravne aspekte kod nadležnog notara vezane za svaku pojedinu nekretninu prije ulaska u posao.

“Bidago” d.o.o. je privatno preduzeće, dentalni depo, osnovano 1999. godine. Osnovna djelatnost je prodaja stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme, te zadovoljenje potreba stomatoloških ordinacija i zubotehničkih laboratorija sa proizvodima visokog kvaliteta.

Osnovna djelatnost preduzeća je veleprodaja elektromaterijala. Širok asortiman elektromaterijala čine sve vrste kablova, elektro-instalacioni materijal za domaćinstvo, kancelarije i industriju, unutrašnja dekorativna rasvjeta za uređenje enterijera, rasvjeta za domaćinstvo, kancelarije, poslovne prostore, hale i javne površine.

Preduzeće Prizma Comerc d.o.o. je počelo sa radom još 1997. godine i od tada se bavi otkupom, preradom kao i plasmanom sekundarnih sirovina pretežno metalnog porijekla.