Portfolio Filter: Web Dizajn

Krajinagroup d.o.o. Banja Luka distribuiše proizvode poznatih svjetskih brendova u segmentu faramcije, dentala, medicine i hemije.

shadow

Online Booking servis gdje možete brzo i jednostavno rezervisati svoj taksi putem interneta.

shadow

Aktivnost na otvorenom za osoblje u Vašoj kompaniji ili poslu, kombinujući vodene sportove (jedrenje na dasci, SUP i kajak) i biciklističke ture…

shadow

Rent A Car PARK je sastavni dio Hotela “Park” Doboj, smješten u srcu Doboja, pored centralnog gradskog parka i predstavlja savršen izbor za goste koji posjećuju grad zbog posla i/ili odmora.

shadow

Premium Apartment Teslić je potpuno novi luksuzni objekat koji pruža maksimalan komfor i udobnost tjekom boravka. Urbani dizajn vrhunski opremljen po najnovijim standardima.

shadow

Udruženje je dobrovoljna, nevladina, humanitarna, društvena, vanstranačka, multietnička i neprofatibilna organizacija koja okuplja roditelje djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti, njihove porodice i prijatelje zainteresovane da učestvuju u radu ovog Udruženja.

shadow

OKOR je mlada firma osnovana 2017. godine od strane dva prijatelja iz Pule, njihova zajednička ljubav prema šumama stvorila je OKOR proizvod/nakit inspiriran prirodom.

shadow

Branislav Pekez kao profisonalni igrač i kasnije kao Licencirani Fifa trener u dogovoru sa svojim sinom imali su ideju da budu kontakt osobe za sva bitna pitanja vaše profsionalne karijere i razvoja visokotalentovanih mladih igrača.

shadow

NOVAPROM Group d.o.o. zbog dugogodišnjeg iskustva, u ponudi ima visoko kvalitetne proizvode za centralno i podno grijanje, električne instalacije, armiranje, vrt i terasu.

shadow

Povjerenička kompanija, osnovana sa ciljem da pruži kompletnu administrativnu i konsultantsku uslugu za upravljanje preduzetničkom aktivnošću.

shadow