Kako pretvoriti telefon u bežični miš i tastaturu

INdizajn Studio Banja Luka - izrada web stranica i graficki dizajn - Kako pretvoriti telefon u bežični miš i tastaturu

Kako pretvoriti telefon u bežični miš i tastaturu

Zaista je naporno kada trebate ustati iz udobnosti vašeg kreveta ili fotelje samo da biste odradili neku prostu radnju na vašem kompjuteru. To može biti puštanje filma, prelistavanje slika ili nešto treće. Sa ovom aplikacijom i vašim pametnim telefonom to vam više neće predstavljati problem! Evo uputstva u tri koraka kako da ovo podesite.

1. Pre nego što budete u mogućnosti da kontrolišete vaš kompjuter uz pomoć telefona potrebno je da podesite aplikaciju Remote Mouse. Na ovom linku možete je preuzeti za vaš telefon, a na ovom preuzimate server za vaš kompjuter.

Step-1

2. Kada ste instalirali aplikaciju na telefonu i server na kompjuteru sada je potrebno uspostaviti konekciju. Jednostavno pokrenite Remoute Mouse na vašem telefonu i trebali biste videti vaš kompjuter kao server. Da napomenemo da oba uređaja moraju biti na istoj mreži.

Step-2

3. I to je to! Sve je spremno za upotrebu. Koristite veliku zelenu površinu za pomeranje kursora kao što biste to radili na trackpad-u laptopa, a ispod imate tastaturu. Sada imate bežičnu kontrolu nad vašim kompjuterom i možete se mirno zavaliti u krevet bez brige da ćete morati da ustajete da biste odradili nešto na kompjuteru.

Step-3

IZVOR: phonearena.com

/ Nauka & Tehnologija

About the Author

Administrator web sajta

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *