Ericsson Connected Vehicle Cloud – najbolja mobilna inovacija 2014.

INdizajn Studio Banja Luka - izrada web stranica i graficki dizajn - Ericsson Connected Vehicle Cloud – najbolja mobilna inovacija 2014.

Ericsson Connected Vehicle Cloud – najbolja mobilna inovacija 2014.

Na izboru za najbolju mobilnu inovaciju u 2014, Ericsson je sa svojim Connected Vehicle Cloud sistemom osvojio glavnu nagradu za najbolju inovativnu upotrebu M2M tehnologije, koja objedinjuje mobilne komunikacije.

Ericsson Connected Vehicle Cloud oslanja se na mogućnosti telekomunikacionih mreža, a korišćenjem ovog sistema, vozači će biti u mogućnosti da sami otkriju neophodne popravke na vozilu, da automatski zakažu servisiranje, povežu se sa internom Wi-Fi konekcijom i koriste različite informativne i zabavne sadržaje u vozilu.

„S obzirom na to da komunikacije menjaju način na koji živimo i radimo, Ericsson ima ključnu ulogu u ovoj evoluciji. Automobilska industrija je globalni biznis u ekspanziji, a povezivanje vozila zahteva novi, profitabilniji i inovativniji poslovni proces. Connected Vehicle Cloud sistem kompanije Ericsson predstavlja glavni pokretač povezivanja vozila u ovom eko-sistemu u razvoju“, izjavio je Magnus Lundgren, direktor Connected Vehicle Cloud sistema kompanije Ericsson.

Kao deo transportne i ponude za automobilsku industriju kompanije Ericsson, Connected Vehicle Cloud sistem zasniva se na Ericsson Service Enablement platformi. Kompanija Ericsson zapošljava više od 16.000 konsultanata i sistem integratora, koji su klijentima dostupni za integraciju Connected Vehicle Cloud sistema.

IZVOR: PC Press

/ Nauka & Tehnologija

About the Author

Administrator web sajta

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *